Fa'afaigofie lou lalelei masani ile fa'a'ese'ese o lauulu

E ui e mafai ona e faʻaogaina auala masani e aveese ai lauulu e pei o le seleina, tweezing, poʻo le solo, o le laser hair removal o se fofo sili atu ona aoga, umi.

\ O le a le uiga? I le taimi o le faʻatinoga i totonu o le ofisa, e faʻaaogaina le laser e faʻaogaina ai lauulu lauulu ma faʻaaogaina le malosi infrared e faʻamafanafana ai.
808nm diode laser e mafai ona togafitia vaega tetele e pei o tua ma vae, faʻapea foʻi ma vaega laiti e pei o foliga ma lalo lima.
Ae ui i lea, o Kathe Malinowski, le taʻitaʻi taʻitaʻi ma le pule o maketi a Eterna, na faʻailoa mai e sili ona aoga le aveeseina o lauulu i luga o lauulu uliuli ona o le laser e tosina atu i le pigmenti i le follicle o lauulu.
O le tuputupu aʻe o lauulu e tupu i se taamilosaga o le tuputupu aʻe ma vaega malolo, ma naʻo le tuputupu aʻe o lauulu e aveese i togafitiga taitasi.
"E faʻatagaina le sele i le va o tofiga, ae le o le faʻafefe poʻo le tweezing, aua o le polo lauulu e manaʻomia ona tumau pea mo le laser e faʻaumatia ai le polo i le taimi o le antigenic stage o le tuputupu aʻe o lauulu," o le tala lea a Malinowski.
A maeʻa le aveeseina o lauulu laser, e tatau foi i tagata faʻatau ona aloese mai le faʻaalia o nei vaega i le la e maua ai le avanoa o le paʻu e faʻamalolo ai.
Mafaufau pe sa'o mo oe le aveeseina o lauulu leisa? Valaau le https://nubway.com/


Taimi meli: Iul-27-2022