O se tasi o mea fou mataʻina ua faʻamaonia e aoga tele i vaega eseese o le olaga o le tagata o le masini laser.

E leai se masalosalo o le oʻo mai o tekinolosi ua tele sona sao i le televave o le atinaʻeina o vaega uma o le olaga i aso nei.E nafa ma le faʻalauiloaina o mea fou e fesoasoani e faafaigofie ai le olaga ma sili atu ona pulea.
O le mea moni, a aunoa ma le fesoasoani a meafaigaluega faʻatekonolosi ma faʻalavelave, e toetoe lava a le mafai ona filifilia se pisinisi o loʻo galue lelei i le lalolagi i aso nei.
O se tasi o mea fou mataʻina ua faʻamaonia e aoga tele i vaega eseese o le olaga o le tagata o le masini laser.
O masini laser o se 21st seneturi fou ua maua le lauiloa i le lalolagi atoa mo lo latou lelei ma le faʻaogaina. E faʻaaogaina i le tele o alamanuia e faʻataunuʻu ai galuega faigata ma talu mai lena taimi na faʻaaogaina mo le aveeseina o lauulu.
E ese le galue o tekinolosi laser mo galuega eseese, ae o mataupu faavae e tutusa.O lona sao atoatoa e avea ai ma meafaigaluega atoatoa mo taotoga maʻaleʻale ma ua faʻaaogaina foi i taotoga lauulu.
Ae ui i lea, e tele fesili e uiga i le lelei, saogalemu ma le gafatia o le laser hair removal.Fomaʻi faʻapolofesa tausiga paʻu ma dermatologists manatu o se fofo lelei mo ituaiga uma o lauulu.
Ae o le mea e ofo ai, o le toʻatele o tagata e leʻi talitonu i tekinolosi.
Masalo e te fiafia e aʻoaʻo atili e uiga i lenei tekinolosi.I lenei tulaga, e tatau ona e mautinoa e faitau lenei tusiga seia oʻo i le iuga e malamalama ai i le tele o lesona o le ae aʻoaʻoina.
O le laser o se masini e fa'ao'o atu le malamalama e ala i le fa'alauteleina o mata ma e fa'avae i luga ole fa'avevela eletise.
O le tele o lasers ua faʻafeiloaʻi, ma o le puna eletise e masani lava ona fuafua pe faʻapefea ona latou aoga. O le tele o masini laser e faʻaaogaina kasa faʻapitoa e fatu ai le malamalama, ae o isi punaoa e pei o tioata, alava, ma diodes o filifiliga lelei foi.
Laser e faapuupuu mo le Faʻalauteleina o le Malamalama e ala i le faʻamalosia o le faʻavevelaina o le Radiation, o se manatu na faʻaaogaina e gaosia ai meafaigaluega faʻalavelave. O nei meafaigaluega taʻitasi e faʻasalalau le malamalama faʻatasi mo le saʻo maualuga.
O le mea lea, o lenei metotia o le filifiliga sili lea mo galuega faʻapitoa e manaʻomia ai le saʻo maualuga, o le mea lea e matua fautuaina ai mo taotoga.
Lasers o se meafaigaluega faʻapitoa i taʻaloga taʻavale i aso nei ona o lo latou faʻaogaina saʻo.Ae ui i lea, o loʻo i ai pea le avanoa mo mea sese i le mea e pulea ai le tagata, lea e mafai i nisi taimi ona aʻafia ai le manuia o le taotoga.
Ae ui i lea, faʻafetai i tekinolosi, ua faʻalauiloaina se auala sili atu le saʻo o le taotoga laser.O le taotoga fesoasoani a le Robot o se taotoga faʻapitoa e fesoasoani i masini robotic.
O Robots e nafa ma le faʻatulagaina ma le faʻaogaina o mea fai taotoga. O le fomaʻi tipitipi o loʻo nafa e pulea le faʻagasologa e naʻo se komepiuta, z faʻatasi ai ma le fesoasoani a se tamaʻi mea puʻe puʻe faʻapipiʻi i le robot.
O lenei faiga e masani ona faʻaaogaina mo galuega maʻaleʻale e pei o le aveeseina o lauulu. O le mea lea, o aʻafiaga ma aʻafiaga ona o mea sese e faʻaitiitia.
E sili ona lelei le aveeseina o lauulu laser ona e susunuina ai le lauulu lauulu mai le aʻa, e maua ai se fofo umi mo lauulu e le manaʻomia.O le faʻaogaina o le faʻagasologa o le laser-fesoasoani e faʻateleina ai le lelei o lenei auala e aveese ai lauulu.


Taimi meli: Iuni-17-2022